БЕЗ ВЛЕЗНИ ПРОВИЗИИ до крај на декември 2022

Подгответе се за вложување БЕЗ ВЛЕЗНИ ПРОВИЗИИ.

Ги известуваме сите наши постоечки и нови вложувачи дека се ослободуваат од плаќање на влезен надоместок за сите еднократни уплати во периодот помеѓу 00:01 часот на 17.10.2022 до 23:59 часот на 30.12.2022, во отворените инвестициски фондови Генерали БРИК, Генерали Нова ЕУ и Генерали Топ Брендови. Ослободувањето од влезен надоместок не се однесува за програмираните уплати во фондовите.

 

Инвестициски фондови за вас.

Генерали Инвестментс