Италијанскиот амбасадор Ромео во посета на Генерали Инвестментс АД Скопје

На 08 октомври 2019 година, амбасадорот Ромео имаше средба со раководството и вработените на нашето Друштво за управување со инвестициски фондови Генерали Инвестментс АД Скопје, дел од престижната италијанска групација "Generali".