СОРАБОТНИЧКА ПРОГРАМА 5 К/А ЗА ТЕБЕ

Финансиското посредување е активност што одлично се вклопува како дополнителен ангажман кон секоја професија. Светот на финансиите може да биде екстремно застрашувачки, но ние веруваме дека пазарот на капитал и големиот финансиски свет нема да ви изгледаат толку комплицирани откако ќе се запознаете со дел од термините што се употребуваат, како и главните концепти.

Покрај тоа што ќе ви обезбеди дополнителни приходи, програмата може да биде одличен начин да го искажете вашиот талент, да ги надоградите вашите вештини, како и да запознаете нови луѓе или да испробате ново поле во кариерата без да ја напуштите моменталната позиција. Успехот е гарантиран и секогаш доаѓа кога ќе постојат дефинирани планови, силна желба за успех, упорност и активност насочена кон конкретна цел.

Направете си животна услуга самите на себе!

 

ШТО ДОБИВАТЕ?

  • Висока заработувачка;

Оставрувањето на дополнителен приход овозможува пред се финсиска сигурност и можност за оставрување на вашите желби. За тоа е потребно само дел од Вашето слободно време да го искористете конструктивно во насока на конечна реализација на таа цел.

  • Бесплатана едукација;

Стекнатото знаење е придобиквка која првенствено може да Ви послужни за личен бенефит, како најдобар можен начин да управувате со сопствените средства.

  • Можност за професионален раст и развој;

Професионалниот раст и развој ќе Ви овозможат да постигнувате подобри резултати и да бидете подготвени за преземање на поголема одговорност, а со тоа и повисоки позиции.

  • Флексибилно работно време;

Работа која ви овозможува да бидете независни и сами да го одредувате работното време.

 

** Нашата финансиска компензација започнува од 525€.

Пресметката се однесува за инвестициска полиса од 500€ годишно на 20 години.

Бројот на соработници е ограничен!