БЕЗ ВЛЕЗНИ ПРОВИЗИИ до крај на декември 2022

Бесплатно советување

БЕЗ ВЛЕЗНИ ПРОВИЗИИ до крај на декември 2022

Бесплатно советување

Имајте преглед на Вашето портфолио 24 часа на ден, 365 дена во годината.

1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7

Што Ви овозможува апликацијата на
Генерали Инвестментс?

ПРЕГЛЕД НА ВАШИТЕ ИНВЕСТИЦИИ!

Со регистрација на мобилната апликација, инвеститорите на Генерали Инвестментс добиваат увид во тековниот статус на нивните инвестиции и нивната профитабилност, како и едноставни инструкции за уплата во своите планови. Бесплатната апликација на Генерали Инвестментс им овозможува на сите, вклучително и на оние кои не се инвеститори, да го следат движењето на цените на фондовите со кои управува Генерали Инвестментс АД Скопје, нивната профитабилност, како и да ги прочитаат најновите известувања. Преку апликацијата, можете брзо и лесно да не пронајдете и да ги исконтактирате нашите финансиски советници.

Превземете ја БЕСПЛАТНАТА апликација

Како да се најавите на апликацијата на
Генерали Инвестментс?

ЕДНОСТАВНО и ЛЕСНО!

Инвеститорите на Generali Investments можат да се најават на мобилната апликација со своето корисничко име и лозинка или да создадат профил преку процесот на регистрација. Внесувањето може да го обезбедите со ПИН-код или со употреба на биометриски податоци.